Checking javascript support

To provide an enhanced user interface, this website uses javascript extensively.

If this text is not quickly replaced, your browser does NOT support javascript. Please enable javascript in your browser or use a different browser.

Hoe vitaal ben jij?

Wat is de Keystone Vitality Check?

Of je gisteren goed geslapen hebt weet je vaak nog wel. Maar hoe zat dat de afgelopen drie weken? Wat is er eigenlijk terecht gekomen van je voornemen om meer te gaan sporten? En besteed je wel voldoende tijd aan de mensen om je heen? Met de Keystone Vitality Check helpen we je bewust te worden van je dagelijkse gewoontes. Op die manier helpen we je vitaliteit te vergroten.

Verbeter de vitaliteit van je organisatie!

Geef je medewerkers toegang tot de Keystone Vitality Check en geef niet alleen hen real-time inzicht in hun welzijn, maar ook je eigen organisatie. Als HR/Management kun je het real-time dashboard gebruiken, de geanonimiseerde geaggregeerde scores vergelijken met onze benchmarks en opvolging geven aan gebieden die aandacht nodig hebben. Voorspel absenteïsme/presenteïsme en verbeter productiviteit.

Ook beschikbaar via onze app

Heb je de app nog niet? Download hem hieronder.

Keystone Vitality Check in de Apple App Store Keystone Vitality Check op Google Play

KEYSTONE success

Aan de slag!

Heb je de app al geïnstalleerd en beschik je over een organisatie-code? Voer deze bij je eenmalige registratie in om toegang tot extra functies te krijgen. Heb je geen organisatie-code? Dan kun je dit veld leeglaten om de basis-versie van de app te gebruiken.

Heb je je al geregistreerd? Klik dan op "Inloggen".

Hulp nodig? Stuur een e-mail naar welcome@keystonesuccess.com.